bas antara Larkin Bus Terminal dengan Terminal Bas Mersing mengambil masa 2 j 35 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Larkin Bus Terminal hingga Terminal Bas Mersing. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali sehari antara Larkin Bus Terminal dan Terminal Bas Mersing. Perlepasan paling awal adalah pada 8:45 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Larkin Bus Terminal adalah pada 9:30 PTG yang akan tiba ke Terminal Bas Mersing pada 12:05 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 j 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Larkin Bus Terminal ke Terminal Bas Mersing? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Larkin Bus Terminal stesen dan tiba di Mersing stesen. Perkhidmatan berlepas 4 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2j 35m.
Perkhidmatan Larkin Bus Terminal Terminal Bas Mersing ke bas, dikendalikan oleh Mara Liner, berlepas dari stesen Larkin Bus Terminal.
Perkhidmatan Larkin Bus Terminal Terminal Bas Mersing ke bas, dikendalikan oleh Mara Liner, tiba di stesen Mersing.
Tempah tiket Larkin Bus Terminal Terminal Bas Mersing ke bas anda dalam talian dengan 12go.asia.
Jarak antara Larkin Bus Terminal dan Terminal Bas Mersing adalah 104.5 km. Jarak jalan raya ialah 127 km.