bas antara Lapangan Terbang Rimini (RMI) dan Hotel Alessi** Rimini secara purata mengambil masa 9 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) hingga Hotel Alessi** Rimini. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Lapangan Terbang Rimini (RMI) dan Hotel Alessi** Rimini. Perlepasan paling awal ialah pada 12:46 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) adalah pada 7:23 PTG yang akan tiba ke Hotel Alessi** Rimini pada 7:33 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 9 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke Hotel Alessi** Rimini? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Lapangan Terbang Rimini (RMI) stesen berlepas dari Hotel Alessi** Rimini stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Rimini (RMI) Hotel Alessi** Rimini ke bas , dikendalikan oleh Start Romagna, berlepas dari Miramare stesen.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Rimini (RMI) Hotel Alessi** Rimini ke bas, dikendalikan oleh Start Romagna, tiba di Lagomaggio stesen.
Jarak antara Lapangan Terbang Rimini (RMI) dan Hotel Alessi** Rimini adalah 3.9 km. Jarak jalan raya ialah 3 km.