bas antara La Rochelle dengan Saint-Georges-de-Reneins mengambil masa 12 j 47 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari La Rochelle ke Saint-Georges-de-Reneins. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara La Rochelle dan Saint-Georges-de-Reneins. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 12 j 47 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari La Rochelle ke Saint-Georges-de-Reneins? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari La Rochelle ke Saint-Georges-de-Reneins. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari La Rochelle stesen dan tiba di Saint-Georges-de-Reneins stesen melalui Lyon Saint-Exupéry Airport. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan La Rochelle Saint-Georges-de-Reneins ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari La Rochelle stesen.
Perkhidmatan La Rochelle Saint-Georges-de-Reneins ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Lyon Saint-Exupéry Airport stesen.
Jarak antara La Rochelle dan Saint-Georges-de-Reneins adalah 452.9 km. Jarak jalan raya ialah 820 km.