bas antara La Rochelle dan La Rochelle-Ville Station secara purata mengambil masa 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari La Rochelle hingga La Rochelle-Ville Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara La Rochelle dan La Rochelle-Ville Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:20 PG malam, dan perlepasan terakhir dari La Rochelle adalah pada 11:40 PTG yang akan tiba ke La Rochelle-Ville Station pada 11:45 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari La Rochelle ke La Rochelle-Ville Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Place de Verdun stesen dan tiba di Gare La Rochelle - De Gaulle stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Perkhidmatan La Rochelle La Rochelle-Ville Station ke bas, dikendalikan oleh Yélo Mobilités, berlepas dari stesen Place de Verdun.
Perkhidmatan La Rochelle La Rochelle-Ville Station ke bas, dikendalikan oleh Yélo Mobilités, tiba di stesen Gare La Rochelle - De Gaulle.
Jarak antara La Rochelle dan La Rochelle-Ville Station adalah 1.3 km.