bas antara La Rioja dan Capilla del Monte secara purata mengambil masa 4 j 26 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 j. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari La Rioja hingga Capilla del Monte. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara La Rioja dan Capilla del Monte. Perlepasan paling awal adalah pada 2:15 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari La Rioja adalah pada 11:30 PTG yang akan tiba ke Capilla del Monte pada 3:30 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 4 j 26 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Ingin tahu tentang perjalanan dari La Rioja ke Capilla del Monte? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus La Rioja stesen berlepas dari Capilla del Monte stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 3 kali sehari, dan beroperasi dua kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 j 26 min.
Perkhidmatan La Rioja Capilla del Monte ke bas , dikendalikan oleh 20 De Junio, berlepas dari Terminal La Rioja stesen.
Perkhidmatan La Rioja Capilla del Monte ke bas, dikendalikan oleh 20 De Junio, tiba di Terminal Capilla Del Monte stesen.
Jarak antara La Rioja dan Capilla del Monte adalah 275.3 km. Jarak jalan raya ialah 347 km.