Rome2Rio

Kuantan JB Larkin Terminal ke bas

Cari Pengangkutan ke JB Larkin Terminal

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Kuantan dengan JB Larkin Terminal mengambil masa 7 j. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Kuantan hingga JB Larkin Terminal. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

7 j
Tempoh
331 km
Jarak
RM 44
Harga purata
sekali sehari
Kekerapan

Jadual Kuantan JB Larkin Terminal ke bas

Bas beroperasi sekali sehari antara Kuantan dan JB Larkin Terminal. Perlepasan paling awal adalah pada 2:59 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Kuantan adalah pada 2:59 PTG yang akan tiba ke JB Larkin Terminal pada 10:00 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di (M) Terminal Sentral Kuantan dan mengambil masa purata 7 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Kuantan ke JB Larkin Terminal? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Kuantan ke JB Larkin Terminal .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 331.2 km
  • Tempoh: 7 j

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Kuantan, Malaysia dan JB Larkin Terminal, Malaysia?

Pengendali