bas antara Koper dan Faak am See secara purata mengambil masa 4 j 28 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 j 55 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Koper hingga Faak am See. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Koper dan Faak am See. Perlepasan paling awal adalah pada 11:25 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Koper adalah pada 6:25 PTG yang akan tiba ke Faak am See pada 10:20 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Ljubljana AP dan mengambil masa purata 4 j 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Koper ke Faak am See? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Koper ke Faak am See. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Koper stesen dan tiba di Villach Hbf stesen melalui Ljubljana AP stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 28m.
Perkhidmatan Koper Faak am See ke bas, dikendalikan oleh Arriva Slovenia, berlepas dari stesen Koper.
Perkhidmatan Koper Faak am See ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Villach Hbf.
Jarak antara Koper dan Faak am See adalah 114.4 km. Jarak jalan raya ialah 190 km.