bas antara Konstanz dan Linz am Rhein secara purata mengambil masa 12 j 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 11 j 46 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Konstanz ke Linz am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Konstanz dan Linz am Rhein. Perlepasan paling awal adalah pada 6:00 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Konstanz adalah pada 6:00 PTG yang akan tiba ke Linz am Rhein pada 7:46 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Stuttgart Airport Busterminal dan mengambil masa purata 12 j 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Konstanz ke Linz am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Konstanz ke Linz am Rhein. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Konstanz stesen dan tiba di Linz am Rhein stesen melalui Stuttgart Airport Busterminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 12 j 6 min.
Perkhidmatan Konstanz Linz am Rhein ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Constance central bus station stesen.
Perkhidmatan Konstanz Linz am Rhein ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Coblenz central train station stesen.
Jarak antara Konstanz dan Linz am Rhein adalah 351.3 km. Jarak jalan raya ialah 531 km.