bas antara Koloseum dan Spanish Steps Rome View secara purata mengambil masa 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 9 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Koloseum hingga Spanish Steps Rome View. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Koloseum dan Spanish Steps Rome View. Perlepasan paling awal ialah pada 12:12 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Koloseum adalah pada 11:55 PTG yang akan tiba ke Spanish Steps Rome View pada 12:04 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Koloseum ke Spanish Steps Rome View? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Colosseo/Fori Imperiali stesen dan tiba di Tritone/Fontana Di Trevi stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Perkhidmatan Koloseum Spanish Steps Rome View ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Colosseo/Fori Imperiali.
Perkhidmatan Koloseum Spanish Steps Rome View ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Tritone/Fontana Di Trevi.
Jarak antara Koloseum dan Spanish Steps Rome View adalah 1.7 km.