Rome2Rio

Koloseum Pantheon Inn, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Pantheon Inn, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Koloseum dan Pantheon Inn, Rome secara purata mengambil masa 7 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari Koloseum hingga Pantheon Inn, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

7 min
Tempoh
2 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 10 minit
Kekerapan

Jadual Koloseum Pantheon Inn, Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 10 minit antara Koloseum dan Pantheon Inn, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 5:40 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Koloseum adalah pada 8:48 PG yang akan tiba ke Pantheon Inn, Rome pada 8:56 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Koloseum ke Pantheon Inn, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Koloseum ke Pantheon Inn, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1.8 km
  • Tempoh: 7 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Koloseum, Itali dan Pantheon Inn, Rome, Itali?

Pengendali