Rome2Rio

Koloseum Novotel Roma Est, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Novotel Roma Est, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Koloseum dan Novotel Roma Est, Rome secara purata mengambil masa 1 j 2 min dan bas yang terpantas mengambil masa 53 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Koloseum hingga Novotel Roma Est, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 2 min
Tempoh
20 km
Jarak
€9
Harga purata
sekali sehari
Kekerapan

Jadual Koloseum Novotel Roma Est, Rome ke bas

Bas beroperasi sekali sehari antara Koloseum dan Novotel Roma Est, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 5:06 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Koloseum adalah pada 5:06 PG yang akan tiba ke Novotel Roma Est, Rome pada 6:03 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Celio Vibenna dan mengambil masa purata 1 j 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Koloseum ke Novotel Roma Est, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Koloseum ke Novotel Roma Est, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 20.1 km
  • Tempoh: 1 j 2 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Koloseum, Itali dan Novotel Roma Est, Rome, Itali?

Pengendali