bas antara Koloseum dan Ibis Styles Roma Aurelia, Rome secara purata mengambil masa 25 min dan bas yang terpantas mengambil masa 13 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Koloseum hingga Ibis Styles Roma Aurelia, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Koloseum dan Ibis Styles Roma Aurelia, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Koloseum adalah pada 11:45 PTG yang akan tiba ke Ibis Styles Roma Aurelia, Rome pada 12:05 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 25 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Koloseum ke Ibis Styles Roma Aurelia, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari P.Za Venezia stesen dan tiba di C.Ne Aurelia/Madonna Del Riposo stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Perkhidmatan Koloseum Ibis Styles Roma Aurelia, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen P.Za Venezia.
Perkhidmatan Koloseum Ibis Styles Roma Aurelia, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen C.Ne Aurelia/Madonna Del Riposo.
Jarak antara Koloseum dan Ibis Styles Roma Aurelia, Rome adalah 6.1 km.