bas antara Koloseum dan Hotel Mercure Roma Corso Trieste, Rome secara purata mengambil masa 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 10 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 7 kali sejam dari Koloseum hingga Hotel Mercure Roma Corso Trieste, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Koloseum dan Hotel Mercure Roma Corso Trieste, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:02 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Koloseum adalah pada 11:48 PTG yang akan tiba ke Hotel Mercure Roma Corso Trieste, Rome pada 12:01 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Koloseum ke Hotel Mercure Roma Corso Trieste, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Nazionale/Quirinale stesen dan tiba di Nomentana/Villa Torlonia stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Perkhidmatan Koloseum Hotel Mercure Roma Corso Trieste, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Nazionale/Quirinale.
Perkhidmatan Koloseum Hotel Mercure Roma Corso Trieste, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Nomentana/Villa Torlonia.
Jarak antara Koloseum dan Hotel Mercure Roma Corso Trieste, Rome adalah 3.8 km.