bas antara Koloseum dan Hotel La Rovere, Rome secara purata mengambil masa 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 15 kali sejam dari Koloseum hingga Hotel La Rovere, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara Koloseum dan Hotel La Rovere, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 1:34 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Koloseum adalah pada 4:36 PTG yang akan tiba ke Hotel La Rovere, Rome pada 4:53 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Koloseum ke Hotel La Rovere, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Koloseum stesen berlepas dari Hotel La Rovere, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Perkhidmatan Koloseum Hotel La Rovere, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Nazionale/Quirinale stesen.
Perkhidmatan Koloseum Hotel La Rovere, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Lgt Sassia/S. Spirito stesen.
Jarak antara Koloseum dan Hotel La Rovere, Rome adalah 2.6 km. Jarak jalan raya ialah 4 km.