bas antara Koloseum dan Casa Testaccio, Rome secara purata mengambil masa 9 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Koloseum hingga Casa Testaccio, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Koloseum dan Casa Testaccio, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:06 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Koloseum adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke Casa Testaccio, Rome pada 12:07 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 9 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Koloseum ke Casa Testaccio, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari S. Gregorio stesen dan tiba di Marmorata/Galvani stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Perkhidmatan Koloseum Casa Testaccio, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen S. Gregorio.
Perkhidmatan Koloseum Casa Testaccio, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Marmorata/Galvani.
Jarak antara Koloseum dan Casa Testaccio, Rome adalah 2.1 km.