bas antara Koblenz dan Max Planck Institute for Informatics secara purata mengambil masa 11 j 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 11 j. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Koblenz ke Max Planck Institute for Informatics. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Koblenz dan Max Planck Institute for Informatics. Perkhidmatan berlepas dari Koblenz pada 5:35 PG sebelah pagi, yang tiba ke Max Planck Institute for Informatics pada 16:35:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Trier, Hauptbahnhof dan mengambil masa purata 11 j 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Koblenz ke Max Planck Institute for Informatics? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Koblenz ke Max Planck Institute for Informatics. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Koblenz Hauptbahnhof stesen dan tiba di Saarbrücken bus station stesen melalui Trier, Hauptbahnhof stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 11j 15m.
Perkhidmatan Koblenz Max Planck Institute for Informatics ke bas, dikendalikan oleh ORN Omnibusverkehr Rhein-Nahe GmbH, berlepas dari stesen Koblenz Hauptbahnhof.
Perkhidmatan Koblenz Max Planck Institute for Informatics ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Saarbrücken bus station.
Jarak antara Koblenz dan Max Planck Institute for Informatics adalah 127.7 km. Jarak jalan raya ialah 165 km.