bas antara Kinderkamack Rd At High St dan Port Authority Bus Terminal secara purata mengambil masa 51 min dan bas yang terpantas mengambil masa 44 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Kinderkamack Rd At High St ke Port Authority Bus Terminal. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 2 jam antara Kinderkamack Rd At High St dan Port Authority Bus Terminal. Perlepasan paling awal adalah pada 5:27 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Kinderkamack Rd At High St adalah pada 5:00 PTG yang akan tiba ke Port Authority Bus Terminal pada 6:03 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 51 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Kinderkamack Rd At High St ke Port Authority Bus Terminal? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Kinderkamack Rd At High St stesen berlepas dari Port Authority Bus Terminal stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 2 jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 51 min.
Perkhidmatan Kinderkamack Rd At High St Port Authority Bus Terminal ke bas , dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari Madison Ave At River Rd stesen.
Perkhidmatan Kinderkamack Rd At High St Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di Port Authority Bus Terminal stesen.
Jarak antara Kinderkamack Rd At High St dan Port Authority Bus Terminal adalah 21.2 km. Jarak jalan raya ialah 73 km.