bas antara Kilcunda dan Dolphin Dr/Back Beach Rd secara purata mengambil masa 33 min dan bas yang terpantas mengambil masa 28 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Kilcunda hingga Dolphin Dr/Back Beach Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali sehari antara Kilcunda dan Dolphin Dr/Back Beach Rd. Perlepasan paling awal adalah pada 6:50 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Kilcunda adalah pada 7:39 PTG yang akan tiba ke Dolphin Dr/Back Beach Rd pada 8:12 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 33 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Kilcunda ke Dolphin Dr/Back Beach Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Kilcunda stesen berlepas dari Dolphin Dr/Back Beach Rd stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 4 kali sehari, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 33 min.
Perkhidmatan Kilcunda Dolphin Dr/Back Beach Rd ke bas , dikendalikan oleh Regional Transit, berlepas dari Peppermint Rd/Bass Hwy stesen.
Perkhidmatan Kilcunda Dolphin Dr/Back Beach Rd ke bas, dikendalikan oleh Regional Transit, tiba di Dolphin Dr/Back Beach Rd stesen.
Jarak antara Kilcunda dan Dolphin Dr/Back Beach Rd adalah 20.3 km. Jarak jalan raya ialah 22 km.