bas antara Kensal Rise Station dan Peckham Rye Station secara purata mengambil masa 1 j 16 min dan bas yang terpantas mengambil masa 50 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Kensal Rise Station hingga Peckham Rye Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Kensal Rise Station dan Peckham Rye Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:26 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Kensal Rise Station adalah pada 11:57 PTG yang akan tiba ke Peckham Rye Station pada 12:56 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Edgware Road / Praed Street dan mengambil masa purata 1 j 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 4 min • 1 pertukaran
1 j 6 min • 1 pertukaran
1 j 16 min • 1 pertukaran
1 j 16 min • 1 pertukaran
1 j • 1 pertukaran
59 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaran
1 j • 1 pertukaran
59 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaran
1 j • 1 pertukaran
59 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaran
1 j 7 min • 1 pertukaran
1 j 6 min • 1 pertukaran
1 j 5 min • 1 pertukaran
1 j 3 min • 1 pertukaran
1 j 8 min • 1 pertukaran
1 j 7 min • 1 pertukaran
1 j 6 min • 1 pertukaran
1 j 4 min • 1 pertukaran
1 j • 1 pertukaran
59 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Kensal Rise Station ke Peckham Rye Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Kensal Rise Station ke Peckham Rye Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Station Terrace stesen dan tiba di Harris Academy / Peckham stesen melalui Edgware Road / Praed Street stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 16m.
Perkhidmatan Kensal Rise Station Peckham Rye Station ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari stesen Station Terrace.
Perkhidmatan Kensal Rise Station Peckham Rye Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Harris Academy / Peckham.
Jarak antara Kensal Rise Station dan Peckham Rye Station adalah 12.6 km. Jarak jalan raya ialah 15 km.