bas antara Kehl dengan Weil am Rhein mengambil masa 11 j 35 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Kehl ke Weil am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Kehl dan Weil am Rhein. Perlepasan paling awal adalah pada 7:00 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Kehl adalah pada 9:00 PTG yang akan tiba ke Weil am Rhein pada 8:35 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Offenburg ZOB dan mengambil masa purata 11 j 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Kehl ke Weil am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Kehl ke Weil am Rhein. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Kehl stesen dan tiba di Weil am Rhein stesen melalui Offenburg ZOB. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 11 j 35 min.
Perkhidmatan Kehl Weil am Rhein ke bas , dikendalikan oleh RVS, berlepas dari Kehl Rathaus stesen.
Perkhidmatan Kehl Weil am Rhein ke bas, dikendalikan oleh RVS, tiba di Basel Bad Bf stesen.
Tempah tiket Kehl Weil am Rhein ke bas anda dalam talian dengan RVS, Deutsche Bahn Regio (DB Regional) dan Regio Verkehrsverbund Lörrach.
Jarak antara Kehl dan Weil am Rhein adalah 109.9 km. Jarak jalan raya ialah 163 km.