bas antara Jubilee Line Extension dan Peckham Rye Station secara purata mengambil masa 38 min dan bas yang terpantas mengambil masa 26 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Jubilee Line Extension hingga Peckham Rye Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Jubilee Line Extension dan Peckham Rye Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:05 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Jubilee Line Extension adalah pada 11:53 PTG yang akan tiba ke Peckham Rye Station pada 12:24 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 38 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Jubilee Line Extension ke Peckham Rye Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Jubilee Line Extension stesen berlepas dari Peckham Rye Station stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 38 min.
Perkhidmatan Jubilee Line Extension Peckham Rye Station ke bas , dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari Piccadilly Circus stesen.
Perkhidmatan Jubilee Line Extension Peckham Rye Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di Harris Academy / Peckham stesen.
Jarak antara Jubilee Line Extension dan Peckham Rye Station adalah 6.6 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.