bas antara Jerman dan French Riviera secara purata mengambil masa 30 j 28 min dan bas yang terpantas mengambil masa 30 j 24 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Jerman ke French Riviera. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Jerman dan French Riviera. Perlepasan paling awal adalah pada 9:28 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Jerman adalah pada 9:43 PG yang akan tiba ke French Riviera pada 4:07 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Hertzallee dan mengambil masa purata 30 j 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Jerman ke French Riviera? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Jerman ke French Riviera. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari BERLIN, ZOB am Funkturm stesen dan tiba di CANNES, Boulevard Jean Hibert, parking Quai Max Laubeuf stesen melalui SŁUBICE, Port Świecko, Świecko 39 stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 30j 28m.
Perkhidmatan Jerman French Riviera ke bas, dikendalikan oleh Sindbad, berlepas dari stesen BERLIN, ZOB am Funkturm.
Perkhidmatan Jerman French Riviera ke bas, dikendalikan oleh Sindbad, tiba di stesen CANNES, Boulevard Jean Hibert, parking Quai Max Laubeuf.
Jarak antara Jerman dan French Riviera adalah 917.4 km. Jarak jalan raya ialah 1405 km.