bas antara Janiculum dan Tiburtina (Rome Metro) secara purata mengambil masa 36 min dan bas yang terpantas mengambil masa 22 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Janiculum hingga Tiburtina (Rome Metro). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Janiculum dan Tiburtina (Rome Metro). Perlepasan paling awal ialah pada 12:08 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Janiculum adalah pada 9:07 PTG yang akan tiba ke Tiburtina (Rome Metro) pada 9:42 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 36 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Janiculum ke Tiburtina (Rome Metro)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Janiculum stesen berlepas dari Tiburtina (Rome Metro) stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 36 min.
Perkhidmatan Janiculum Tiburtina (Rome Metro) ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Chiesa Nuova stesen.
Perkhidmatan Janiculum Tiburtina (Rome Metro) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procida stesen.
Jarak antara Janiculum dan Tiburtina (Rome Metro) adalah 6 km. Jarak jalan raya ialah 7 km.