bas antara Irun dengan Deba mengambil masa 1 j 6 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Irun ke Deba. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Irun dan Deba. Perkhidmatan berlepas dari Irun pada 2:10 PTG sebelah petang, yang tiba ke Deba pada 15:16:25. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 1 j 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Irun ke Deba? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Irun ke Deba. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Irun - Gipuzkoa Hiribidea 6, Luis Mariano stesen dan tiba di Deba - Hondartza Kalea 15 Parean, Alameda stesen melalui Donostia - Tolosa Hiribidea 77, Unibertsitateak stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 6m.
Perkhidmatan Irun Deba ke bas, dikendalikan oleh Lurraldebus Ekialdebus, berlepas dari stesen Irun - Gipuzkoa Hiribidea 6, Luis Mariano.
Perkhidmatan Irun Deba ke bas, dikendalikan oleh Lurraldebus Euskotren, tiba di stesen Deba - Hondartza Kalea 15 Parean, Alameda.
Jarak antara Irun dan Deba adalah 45.9 km. Jarak jalan raya ialah 57 km.