Rome2Rio

Innsbruck Weil am Rhein ke bas

Cari Pengangkutan ke Weil am Rhein

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Innsbruck dengan Weil am Rhein mengambil masa 15 j 30 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Innsbruck ke Weil am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

15 j 30 min
Tempoh
373 km
Jarak
€42
Harga purata
seminggu sekali
Kekerapan

Jadual Innsbruck Weil am Rhein ke bas

Bas beroperasi seminggu sekali antara Innsbruck dan Weil am Rhein. Perkhidmatan berlepas dari Innsbruck pada 3:05 PTG sebelah petang, yang tiba ke Weil am Rhein pada 07:35:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Basel SBB dan mengambil masa purata 15 j 30 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Jumaat, 30 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba hari esok

    FlixBusBasler Verkehrs-BetriebeRegio Verkehrsverbund Lörrach15 j 30 min • 2 pertukaran

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Innsbruck ke Weil am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Innsbruck ke Weil am Rhein .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 372.6 km
  • Tempoh: 15 j 30 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Innsbruck, Austria dan Weil am Rhein, Jerman?

Pengendali