bas antara Ingliston dengan Dynamic Earth mengambil masa 29 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Ingliston ke Dynamic Earth. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Ingliston dan Dynamic Earth. Perlepasan paling awal adalah pada 6:03 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Ingliston adalah pada 6:48 PG yang akan tiba ke Dynamic Earth pada 7:17 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 29 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Ingliston ke Dynamic Earth? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Ingliston stesen berlepas dari Dynamic Earth stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 6 kali seminggu, dan beroperasi 6 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Perkhidmatan Ingliston Dynamic Earth ke bas , dikendalikan oleh Midland Bluebird, berlepas dari Ingliston Road stesen.
Perkhidmatan Ingliston Dynamic Earth ke bas, dikendalikan oleh Midland Bluebird, tiba di Regent Terrace stesen.
Jarak antara Ingliston dan Dynamic Earth adalah 12.2 km. Jarak jalan raya ialah 13 km.