Rome2Rio

Howth Red Cow Luas ke bas

Cari Pengangkutan ke Red Cow Luas

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Howth dan Red Cow Luas secara purata mengambil masa 1 j 36 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 8 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Howth hingga Red Cow Luas. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 36 min
Tempoh
43 km
Jarak
€6
Harga purata
setiap 30 minit
Kekerapan

Jadual Howth Red Cow Luas ke bas

Bas beroperasi setiap 30 minit antara Howth dan Red Cow Luas. Perlepasan paling awal adalah pada 7:26 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Howth adalah pada 11:33 PTG yang akan tiba ke Red Cow Luas pada 2:22 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Abbey St Lower dan mengambil masa purata 1 j 36 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Sabtu, 17 Oktober 2026

  •  → 

    Dublin BusDublin Bus1 j 29 min • 1 pertukaran
  •  → 

    Dublin BusDublin Bus1 j 29 min • 1 pertukaran
  •  → 

    Dublin BusDublin Bus1 j 33 min • 1 pertukaran
  •  → 

    Dublin BusDublin Bus1 j 33 min • 1 pertukaran
  • TUNJUKKAN LAGI

Berlepas Ahad, 18 Oktober 2026

  •  → 

    Dublin BusDublin Bus1 j 10 min • 1 pertukaran
  •  → 

    Dublin BusDublin Bus1 j 42 min • 1 pertukaran
  •  → 

    Dublin BusDublin Bus1 j 14 min • 1 pertukaran
  •  → 

    Dublin BusDublin Bus1 j 33 min • 1 pertukaran
  • TUNJUKKAN LAGI

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Howth ke Red Cow Luas? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Howth ke Red Cow Luas .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 43.1 km
  • Tempoh: 1 j 36 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Howth, Ireland dan Red Cow Luas, Ireland?

Pengendali