bas antara Houston dan Fuqua St @ Almeda Rd secara purata mengambil masa 56 min dan bas yang terpantas mengambil masa 48 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Houston hingga Fuqua St @ Almeda Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Houston dan Fuqua St @ Almeda Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 1:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Houston adalah pada 3:00 PTG yang akan tiba ke Fuqua St @ Almeda Rd pada 4:03 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 56 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Houston ke Fuqua St @ Almeda Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Houston stesen berlepas dari Fuqua St @ Almeda Rd stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 56 min.
Perkhidmatan Houston Fuqua St @ Almeda Rd ke bas , dikendalikan oleh Metropolitan Transit Harris County, berlepas dari Pierce St @ Fannin St stesen.
Perkhidmatan Houston Fuqua St @ Almeda Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan Transit Harris County, tiba di Fuqua St @ Almeda Rd stesen.
Jarak antara Houston dan Fuqua St @ Almeda Rd adalah 17.5 km. Jarak jalan raya ialah 23 km.