bas antara Houston dan Blue Ridge Parkway secara purata mengambil masa 3 h 8 j dan bas yang terpantas mengambil masa 3 h 7 j. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Houston ke Blue Ridge Parkway. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Houston dan Blue Ridge Parkway. Perlepasan paling awal ialah pada 9:24 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Houston adalah pada 9:24 PTG yang akan tiba ke Blue Ridge Parkway pada 5:55 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Magnolia Transit Center dan mengambil masa purata 3 h 8 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Houston ke Blue Ridge Parkway? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Houston ke Blue Ridge Parkway. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Houston stesen dan tiba di Blue Ridge Parkway stesen melalui Atlanta Airport. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3 h 8 j.
Perkhidmatan Houston Blue Ridge Parkway ke bas , dikendalikan oleh Metropolitan Transit Harris County, berlepas dari Houston Bus Station stesen.
Perkhidmatan Houston Blue Ridge Parkway ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan Transit Harris County, tiba di Asheville, NC stesen.
Jarak antara Houston dan Blue Ridge Parkway adalah 1,521.8 km. Jarak jalan raya ialah 2,101 km.