bas antara Hotel Ripa Roma, Rome dan Santa Maria Maggiore (Penginapan) secara purata mengambil masa 19 min dan bas yang terpantas mengambil masa 11 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Hotel Ripa Roma, Rome hingga Santa Maria Maggiore (Penginapan). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Hotel Ripa Roma, Rome dan Santa Maria Maggiore (Penginapan). Perlepasan paling awal ialah pada 4:32 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Hotel Ripa Roma, Rome adalah pada 3:38 PTG yang akan tiba ke Santa Maria Maggiore (Penginapan) pada 3:59 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 19 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hotel Ripa Roma, Rome ke Santa Maria Maggiore (Penginapan)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Hotel Ripa Roma, Rome stesen berlepas dari Santa Maria Maggiore (Penginapan) stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Perkhidmatan Hotel Ripa Roma, Rome Santa Maria Maggiore (Penginapan) ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Bernardino Da Feltre stesen.
Perkhidmatan Hotel Ripa Roma, Rome Santa Maria Maggiore (Penginapan) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Nazionale/Quattro Fontane stesen.
Jarak antara Hotel Ripa Roma, Rome dan Santa Maria Maggiore (Penginapan) adalah 2.7 km. Jarak jalan raya ialah 4 km.