bas antara Hotel Quirinale, Rome dan A.Roma Lifestyle Hotel, Rome secara purata mengambil masa 25 min dan bas yang terpantas mengambil masa 24 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Hotel Quirinale, Rome hingga A.Roma Lifestyle Hotel, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Hotel Quirinale, Rome dan A.Roma Lifestyle Hotel, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:11 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Hotel Quirinale, Rome adalah pada 4:52 PG yang akan tiba ke A.Roma Lifestyle Hotel, Rome pada 5:19 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 25 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hotel Quirinale, Rome ke A.Roma Lifestyle Hotel, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Nazionale/Torino stesen dan tiba di Bravetta/Consolata stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Perkhidmatan Hotel Quirinale, Rome A.Roma Lifestyle Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Nazionale/Torino.
Perkhidmatan Hotel Quirinale, Rome A.Roma Lifestyle Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Bravetta/Consolata.
Jarak antara Hotel Quirinale, Rome dan A.Roma Lifestyle Hotel, Rome adalah 5.9 km.