bas antara Hotel Eden - Dorchester Collection, Rome dan Palazzo Ripetta, Rome secara purata mengambil masa 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari Hotel Eden - Dorchester Collection, Rome hingga Palazzo Ripetta, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Hotel Eden - Dorchester Collection, Rome dan Palazzo Ripetta, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 6:33 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Hotel Eden - Dorchester Collection, Rome adalah pada 11:50 PG yang akan tiba ke Palazzo Ripetta, Rome pada 11:57 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hotel Eden - Dorchester Collection, Rome ke Palazzo Ripetta, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Hotel Eden - Dorchester Collection, Rome stesen berlepas dari Palazzo Ripetta, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Perkhidmatan Hotel Eden - Dorchester Collection, Rome Palazzo Ripetta, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Veneto/Sardegna stesen.
Perkhidmatan Hotel Eden - Dorchester Collection, Rome Palazzo Ripetta, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di P.Le Flaminio stesen.
Jarak antara Hotel Eden - Dorchester Collection, Rome dan Palazzo Ripetta, Rome adalah 970 m. Jarak jalan raya ialah 2 km.