bas antara Hortaleza dan Arganda del Rey secara purata mengambil masa 2 j 3 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 12 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Hortaleza hingga Arganda del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali sehari antara Hortaleza dan Arganda del Rey. Perlepasan paling awal ialah pada 12:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Hortaleza adalah pada 11:43 PTG yang akan tiba ke Arganda del Rey pada 1:21 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Cibeles dan mengambil masa purata 2 j 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


1 j 20 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 30 min • 2 pertukaran

1 j 50 min • 2 pertukaran

1 j 20 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 30 min • 2 pertukaran

1 j 50 min • 2 pertukaran

1 j 12 min • 2 pertukaran

1 j 18 min • 2 pertukaran

1 j 15 min • 2 pertukaran

1 j 15 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 30 min • 2 pertukaran

1 j 50 min • 2 pertukaran

1 j 25 min • 2 pertukaran

1 j 20 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 30 min • 2 pertukaran

1 j 50 min • 2 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Hortaleza ke Arganda del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Hortaleza ke Arganda del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Santa Virgilia stesen dan tiba di Av.Ejército-Pza.Bienvenida stesen melalui Cibeles stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 3m.
Perkhidmatan Hortaleza Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari stesen Santa Virgilia.
Perkhidmatan Hortaleza Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di stesen Av.Ejército-Pza.Bienvenida.
Jarak antara Hortaleza dan Arganda del Rey adalah 25.9 km. Jarak jalan raya ialah 34 km.