Rome2Rio

Holborn Cheapside ke bas

Cari Pengangkutan ke Cheapside

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Holborn dan Cheapside secara purata mengambil masa 7 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 20 kali sejam dari Holborn hingga Cheapside. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

7 min
Tempoh
5,140 ka
Jarak
£2
Harga purata
setiap 5 minit
Kekerapan

Jadual Holborn Cheapside ke bas

Bas beroperasi setiap 5 minit antara Holborn dan Cheapside. Perlepasan paling awal ialah pada 12:01 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Holborn adalah pada 11:52 PTG yang akan tiba ke Cheapside pada 11:58 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Jumaat, 16 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 8 min • Terus
  •  → 

    bus bus 6 min • Terus
  •  → 

    bus bus 8 min • Terus
  •  → 

    bus bus 7 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Berlepas Sabtu, 17 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 5 min • Terus

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Holborn ke Cheapside? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Holborn ke Cheapside .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 5,140 ka
  • Tempoh: 7 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Holborn, England dan Cheapside, London Raya, England?

Pengendali