bas antara High Line dan One World Trade Center secara purata mengambil masa 19 min dan bas yang terpantas mengambil masa 7 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari High Line hingga One World Trade Center. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara High Line dan One World Trade Center. Perlepasan paling awal ialah pada 12:13 PG malam, dan perlepasan terakhir dari High Line adalah pada 11:43 PTG yang akan tiba ke One World Trade Center pada 11:55 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 19 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari High Line ke One World Trade Center? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus High Line stesen berlepas dari One World Trade Center stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Perkhidmatan High Line One World Trade Center ke bas , dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari 7 Av/W 23 St stesen.
Perkhidmatan High Line One World Trade Center ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di Chambers St/Hudson St stesen.
Jarak antara High Line dan One World Trade Center adalah 4 km. Jarak jalan raya ialah 5 km.