bas antara Hemet dengan Bandar Raya Oklahoma mengambil masa 32 j 23 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Hemet ke Bandar Raya Oklahoma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Hemet dan Bandar Raya Oklahoma. Perkhidmatan berlepas dari Hemet pada 10:51 PG sebelah pagi, yang tiba ke Bandar Raya Oklahoma pada 21:15:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Mt. San Jacinto College San Jacinto dan mengambil masa purata 32 j 23 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hemet ke Bandar Raya Oklahoma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Hemet ke Bandar Raya Oklahoma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari 2nd at Commerce stesen dan tiba di Oklahoma City Bus Station stesen melalui Indio Blvd at Transportation Cen stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 32j 23m.
Perkhidmatan Hemet Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Sunline Transit, berlepas dari stesen 2nd at Commerce.
Perkhidmatan Hemet Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di stesen Oklahoma City Bus Station.
Jarak antara Hemet dan Bandar Raya Oklahoma adalah 1788 km. Jarak jalan raya ialah 2031 km.