bas antara Helsinki dan Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) secara purata mengambil masa 11 j 35 min dan bas yang terpantas mengambil masa 11 j 30 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Helsinki hingga Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Helsinki dan Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN). Perlepasan paling awal adalah pada 7:20 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Helsinki adalah pada 8:50 PTG yang akan tiba ke Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) pada 8:25 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 11 j 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Ingin tahu tentang perjalanan dari Helsinki ke Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Helsinki stesen berlepas dari Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 3 kali sehari, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 j 35 min.
Perkhidmatan Helsinki Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke bas , dikendalikan oleh Tilausliikenne Himanen, berlepas dari Helsinki, linja-autoasema, Kamppi stesen.
Perkhidmatan Helsinki Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke bas, dikendalikan oleh Tilausliikenne Himanen, tiba di Rovaniemen lentoasema stesen.
Jarak antara Helsinki dan Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) adalah 711.7 km. Jarak jalan raya ialah 849 km.