bas antara Helensvale dan Tree top challenge secara purata mengambil masa 1 j 49 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 34 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Helensvale ke Tree top challenge. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Helensvale dan Tree top challenge. Perlepasan paling awal ialah pada 10:47 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Helensvale adalah pada 11:47 PTG yang akan tiba ke Tree top challenge pada 1:25 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Southport bus station, stop A dan mengambil masa purata 1 j 49 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Helensvale ke Tree top challenge? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Helensvale ke Tree top challenge. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Helensvale stesen dan tiba di Tree top challenge stesen melalui Southport bus station, stop A. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 49 min.
Perkhidmatan Helensvale Tree top challenge ke bas , dikendalikan oleh Translink, berlepas dari Gold Coast Hwy at Discovery Drive stesen.
Perkhidmatan Helensvale Tree top challenge ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di Gold Coast Hwy at Currumbin Hill stesen.
Jarak antara Helensvale dan Tree top challenge adalah 28.5 km. Jarak jalan raya ialah 35 km.