bas antara Havant dan Butlins Bognor Regis secara purata mengambil masa 1 j 21 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 8 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Havant hingga Butlins Bognor Regis. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Havant dan Butlins Bognor Regis. Perlepasan paling awal adalah pada 5:50 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Havant adalah pada 9:32 PTG yang akan tiba ke Butlins Bognor Regis pada 10:42 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Cathedral dan mengambil masa purata 1 j 21 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 21 min • 1 pertukaran

1 j 11 min • 1 pertukaran

1 j 16 min • 1 pertukaran

1 j 23 min • 1 pertukaran

1 j 23 min • 1 pertukaran

1 j 22 min • 1 pertukaran

1 j 36 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Havant ke Butlins Bognor Regis? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Havant ke Butlins Bognor Regis. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Havant stesen dan tiba di Butlins Bognor Regis stesen melalui Cathedral. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 21 min.
Perkhidmatan Havant Butlins Bognor Regis ke bas , dikendalikan oleh Stagecoach South, berlepas dari Bus Station stesen.
Perkhidmatan Havant Butlins Bognor Regis ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South, tiba di Hotham Park stesen.
Jarak antara Havant dan Butlins Bognor Regis adalah 24 km. Jarak jalan raya ialah 31 km.