bas antara Hassler Roma, Rome dan The St. Regis Rome secara purata mengambil masa 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Hassler Roma, Rome hingga The St. Regis Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Hassler Roma, Rome dan The St. Regis Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:18 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Hassler Roma, Rome adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke The St. Regis Rome pada 12:03 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Tiba hari esok
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hassler Roma, Rome ke The St. Regis Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Hassler Roma, Rome stesen berlepas dari The St. Regis Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Perkhidmatan Hassler Roma, Rome The St. Regis Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Tritone/Fontana Di Trevi stesen.
Perkhidmatan Hassler Roma, Rome The St. Regis Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Repubblica stesen.
Jarak antara Hassler Roma, Rome dan The St. Regis Rome adalah 940 m. Jarak jalan raya ialah 2 km.