bas antara Hanover dan Calderara di Reno secara purata mengambil masa 24 j 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 20 j 45 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Hanover ke Calderara di Reno. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Hanover dan Calderara di Reno. Perlepasan paling awal ialah pada 9:55 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Hanover adalah pada 9:55 PTG yang akan tiba ke Calderara di Reno pada 8:40 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Milano dan mengambil masa purata 24 j 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hanover ke Calderara di Reno? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Hanover ke Calderara di Reno. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hanover stesen dan tiba di Calderara di Reno stesen melalui Milan. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 24 j 10 min.
Perkhidmatan Hanover Calderara di Reno ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Hanover central bus station stesen.
Perkhidmatan Hanover Calderara di Reno ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Bologna stesen.
Jarak antara Hanover dan Calderara di Reno adalah 875.5 km. Jarak jalan raya ialah 1,278 km.