bas antara Hampton dan Sandringham Hospital/Bluff Rd secara purata mengambil masa 3 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Hampton hingga Sandringham Hospital/Bluff Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Hampton dan Sandringham Hospital/Bluff Rd. Perlepasan paling awal adalah pada 5:57 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Hampton adalah pada 5:53 PTG yang akan tiba ke Sandringham Hospital/Bluff Rd pada 5:57 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hampton ke Sandringham Hospital/Bluff Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Hampton stesen berlepas dari Sandringham Hospital/Bluff Rd stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Perkhidmatan Hampton Sandringham Hospital/Bluff Rd ke bas , dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari Tennyson St/Fernhill Rd stesen.
Perkhidmatan Hampton Sandringham Hospital/Bluff Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di Sandringham Hospital/Bluff Rd stesen.
Jarak antara Hampton dan Sandringham Hospital/Bluff Rd adalah 1.1 km. Jarak jalan raya ialah 2 km.