Rome2Rio

Hampton Park Chisholm TAFE/Stud Rd ke bas

Cari Pengangkutan ke Chisholm TAFE/Stud Rd

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Hampton Park dan Chisholm TAFE/Stud Rd secara purata mengambil masa 33 min dan bas yang terpantas mengambil masa 26 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Hampton Park hingga Chisholm TAFE/Stud Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

33 min
Tempoh
8 km
Jarak
$12
Harga purata
setiap jam
Kekerapan

Jadual Hampton Park Chisholm TAFE/Stud Rd ke bas

Bas beroperasi setiap jam antara Hampton Park dan Chisholm TAFE/Stud Rd. Perlepasan paling awal adalah pada 5:26 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Hampton Park adalah pada 9:05 PTG yang akan tiba ke Chisholm TAFE/Stud Rd pada 9:53 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Dandenong Plaza SC/McCrae St dan mengambil masa purata 33 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Hampton Park ke Chisholm TAFE/Stud Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Hampton Park ke Chisholm TAFE/Stud Rd .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 8.2 km
  • Tempoh: 33 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hampton Park, VIC, Australia dan Chisholm TAFE/Stud Rd, VIC, Australia?

Pengendali