bas antara Hamilius dan Hollerich, P+R Bouillon secara purata mengambil masa 12 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Hamilius hingga Hollerich, P+R Bouillon. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Hamilius dan Hollerich, P+R Bouillon. Perlepasan paling awal adalah pada 4:12 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Hamilius adalah pada 8:24 PTG yang akan tiba ke Hollerich, P+R Bouillon pada 8:31 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 12 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hamilius ke Hollerich, P+R Bouillon? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Hamilius stesen berlepas dari Hollerich, P+R Bouillon stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi 6 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Perkhidmatan Hamilius Hollerich, P+R Bouillon ke bas , dikendalikan oleh VD Luxembourg Transit, berlepas dari Luxembourg/Centre, Monterey stesen.
Perkhidmatan Hamilius Hollerich, P+R Bouillon ke bas, dikendalikan oleh VD Luxembourg Transit, tiba di Hollerich, P+R Bouillon stesen.
Jarak antara Hamilius dan Hollerich, P+R Bouillon adalah 1.9 km. Jarak jalan raya ialah 2 km.