bas antara Hackney dan Elephant and Castle secara purata mengambil masa 53 min dan bas yang terpantas mengambil masa 32 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Hackney hingga Elephant and Castle. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Hackney dan Elephant and Castle. Perlepasan paling awal ialah pada 12:14 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Hackney adalah pada 11:56 PTG yang akan tiba ke Elephant and Castle pada 12:48 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 53 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

40 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaran
39 min • 1 pertukaran
37 min • 1 pertukaran
1 j 9 min • 1 pertukaran
39 min • 1 pertukaran
39 min • 1 pertukaran
38 min • 1 pertukaran
1 j 1 min • 1 pertukaran
1 j 1 min • 1 pertukaran
1 j • 1 pertukaran
59 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
47 min • 1 pertukaran
46 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
42 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaran
42 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaran
42 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaran
40 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Hackney ke Elephant and Castle? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Hackney ke Elephant and Castle. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hackney Baths stesen dan tiba di Elephant & Castle / Newington Causeway stesen melalui Shoreditch High Street Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 53 min.
Perkhidmatan Hackney Elephant and Castle ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach London, berlepas dari stesen Hackney Baths.
Perkhidmatan Hackney Elephant and Castle ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Elephant & Castle / Newington Causeway.
Jarak antara Hackney dan Elephant and Castle adalah 7 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.