Rome2Rio

Hackney Wick Angel Rd Station ke bas

Cari Pengangkutan ke Angel Rd Station

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Hackney Wick dan Angel Rd Station secara purata mengambil masa 43 min dan bas yang terpantas mengambil masa 40 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Hackney Wick hingga Angel Rd Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

43 min
Tempoh
13 bt
Jarak
£5
Harga purata
setiap 4 jam
Kekerapan

Jadual Hackney Wick Angel Rd Station ke bas

Bas beroperasi setiap 4 jam antara Hackney Wick dan Angel Rd Station. Perlepasan paling awal ialah pada 4:04 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Hackney Wick adalah pada 6:06 PG yang akan tiba ke Angel Rd Station pada 6:47 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Walthamstow Bus Station dan mengambil masa purata 43 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Hackney Wick ke Angel Rd Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Hackney Wick ke Angel Rd Station .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 13.5 bt
  • Tempoh: 43 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Hackney Wick, England dan Angel Rd Station, England?

Pengendali