bas antara Hackbridge dan St Helier Station secara purata mengambil masa 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Hackbridge hingga St Helier Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Hackbridge dan St Helier Station. Perlepasan paling awal adalah pada 8:54 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Hackbridge adalah pada 4:15 PTG yang akan tiba ke St Helier Station pada 4:27 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hackbridge ke St Helier Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Hackbridge stesen berlepas dari St Helier Station stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Perkhidmatan Hackbridge St Helier Station ke bas , dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari Reynold's Close stesen.
Perkhidmatan Hackbridge St Helier Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di St Helier Avenue / Middleton Road stesen.
Jarak antara Hackbridge dan St Helier Station adalah 3 km. Jarak jalan raya ialah 4 km.