bas antara Hackbridge dan Leicester Square Station secara purata mengambil masa 1 j 3 min dan bas yang terpantas mengambil masa 55 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Hackbridge hingga Leicester Square Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Hackbridge dan Leicester Square Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:01 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Hackbridge adalah pada 11:56 PTG yang akan tiba ke Leicester Square Station pada 12:56 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Morden dan mengambil masa purata 1 j 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 17 min • 1 pertukaran

1 j 18 min • 1 pertukaran

1 j 20 min • 1 pertukaran

1 j 5 min • 1 pertukaran

56 min • 1 pertukaran

1 j 1 min • 1 pertukaran

1 j 6 min • 1 pertukaran

55 min • 1 pertukaran

56 min • 1 pertukaran

1 j 1 min • 1 pertukaran

1 j 6 min • 1 pertukaran

55 min • 1 pertukaran

55 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

1 j 4 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran

55 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

1 j 4 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran

55 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

1 j 4 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Hackbridge ke Leicester Square Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Hackbridge ke Leicester Square Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hackbridge stesen dan tiba di Leicester Square Station stesen melalui London Road / Morden Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 3 min.
Perkhidmatan Hackbridge Leicester Square Station ke bas , dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari Reynold's Close stesen.
Perkhidmatan Hackbridge Leicester Square Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di Charing Cross stesen.
Jarak antara Hackbridge dan Leicester Square Station adalah 14.8 km. Jarak jalan raya ialah 21 km.