bas antara Guarda dan Trans-en-Provence secara purata mengambil masa 2 h dan bas yang terpantas mengambil masa 41 j 52 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Guarda ke Trans-en-Provence. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Guarda dan Trans-en-Provence. Perlepasan paling awal adalah pada 12:00 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Guarda adalah pada 12:00 PTG yang akan tiba ke Trans-en-Provence pada 7:52 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Vilar Formoso dan mengambil masa purata 2 h. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Guarda ke Trans-en-Provence? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Guarda ke Trans-en-Provence. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Guarda stesen dan tiba di Trans-en-Provence stesen melalui Vilar Formoso. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 h.
Perkhidmatan Guarda Trans-en-Provence ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Guarda stesen.
Perkhidmatan Guarda Trans-en-Provence ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Fréjus - Bus Station stesen.
Jarak antara Guarda dan Trans-en-Provence adalah 1,181.4 km. Jarak jalan raya ialah 1,579 km.