bas antara Grottaferrata dan Via del Corso secara purata mengambil masa 2 j 54 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 25 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Grottaferrata ke Via del Corso. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Grottaferrata dan Via del Corso. Perlepasan paling awal ialah pada 9:14 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Grottaferrata adalah pada 9:41 PTG yang akan tiba ke Via del Corso pada 12:07 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di ROMA | Anagnina dan mengambil masa purata 2 j 54 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Grottaferrata ke Via del Corso? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Grottaferrata ke Via del Corso. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Grottaferrata stesen dan tiba di Via del Corso stesen melalui ROMA | Anagnina. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 54 min.
Perkhidmatan Grottaferrata Via del Corso ke bas , dikendalikan oleh Cotral S.p.A., berlepas dari GROTTAFERRATA | Via Santovetti stesen.
Perkhidmatan Grottaferrata Via del Corso ke bas, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., tiba di Barberini stesen.
Jarak antara Grottaferrata dan Via del Corso adalah 20.8 km. Jarak jalan raya ialah 25 km.